tiistai 18. tammikuuta 2011

Kaverin kanssa...

Terve mieheen..!

Mulla on mukava kaveri, tuossa se asuu alhaalla ja sen nimi on Remu. Sillä on pikkuveli, jonka nimi on Piko. Se on kova menijä,lauantaina äipän kanssa metsää kun lähdetiin, Piko tuli mammansa kanssa meitä vastaa. Äippä yritti saada siitä kuvaa, mutta...tuommonen kuva siitä tuli, kun se pomppi koko aja.
Kyllä  me sitten yhdessä vähän leikittiinkin ja haisteltiin ja maisteltiin kaikenlaista.
Maisemissa ei ole mitään vikaa ja
nuuhkittavaa riittää. On jäniksiä, kettuja ja valkohäntäpeuroja, ne sitten on vikkeliä, ei meinaa saada millään kiinni, vaikka niin tekis mieli vähän nuuhkaista lähempää.Eikä tuo mammakaan oikein tykkää kun häivyn piiiiitkäksi aikaa niiden perään. Kauhee meteli alkaa heti.;=)
Mitäs se Piko oikein nyt haistelee...;=? ei mun pyllyä saa haistella, en tykkää..no tuo on niin pieni vielä, ei se mistään mitään tiedä..toisaalta aika hauska tyyppi.
opetan sille vähän, miten ulkona ollaan ja välillä kalutaan puunoksia....
En yritä näyttää vihaiselta, mamma vaan just otti kuvan, kun haukuin...korvatkin ihan heilui..
Mamma nauroi...olenko vähän hassun näköinen...kirsukin on mennyt talven aikana ihan vaaleanpunaiseksi ja sekös ärsyttää...
Aika painua nokosille.

Moikka taas ja nähdään, toivoo Väinö
1 kommentti:

  1. Himmu täältä lähettää kovasti terveisiä Väinölle ja sanoi, että Väinö on viisas, kun opettaa pienempäänsä koirien tavoille. Himmun pennut jäi kasvattajan omien koirien hoitoon, kun Himmu jo halusi kotiin ja on iloinen kun ne kamut hoitaa sen kolmosia.

    VastaaPoista