tiistai 11. lokakuuta 2011

Syksyisen metsän kirmailia!

Väinö - koira on koirista rontein, ihanin ja pöhköin. Ei löydy sellaista lätäkköä mihin tämä koira ei painelisi menemään. Tässä nuori herra testaa Alasen järven lämpötiloja toissa viikonloppuna.Ensin uimaan ja sitten pyörimään lehtien sekaan.Ah..oikein kuulen sen nauttivan elmästään.Tämä vielä menettelee...
mutta kotona Klaukkalassa ei noin puhtaita järviä ole, joten on tyytyminen metsälenkkiin, josta hän myös nauttii suunnattomasti, minä en kylläkään niin.
Tältä reissulta ei palattu ensinkään niin puhtanaa kuin ylemmässä kuvassa. Kaikki meni pesuun, minun vaatteet ja Väinön pyyhkeet ja melkein koko koirakin.Että osasinkin valita reitin, tuo pelto oli ihan mutainen ja vetinen...eipä auttanut enää kääntyä takaisinkaan...;D Talvea täällä odotellaan, jotta päästään kunnolla metsälenkeille puhtaaseen luontoon.

Hännänheilutukset kaikille kamuille ja Väinön veljille ja siskoille, jos tänne kurkitte, olkaahan yhteyksissä.
***
Syksyisin terveisin Väinö ja Tuija

3 kommenttia:

  1. Kiitos vastavierailusta, toisen kerran siellä päin vieraillessani löysin tämän koiruusbloginkin! Jäänkin heti lukijaksi ja seurailemaan Väinön menemisiä! :)

    VastaaPoista
  2. Moikkelis, meillä eletään myös kultaista elämää. Onneksi nyt on pari päivää ollut pakkasta, niin koiruuskin on pysynyt jotenkuten puhtaana. Kaikki ojat; läjät ja allikot se löytää. Kotiin palataan yleensä musta-harmaana. Ja eikun pesulle !!

    VastaaPoista
  3. Voi että rakastan tätä sinun Väinöäsi <3. Hänellä on niin lempeä ja hellä kestoilme :)

    VastaaPoista