tiistai 2. huhtikuuta 2013

Minusta on tullut mökkikoira!

Terve mieheen, onkin kulunut jo pitkä aika viimeisestä päivityksestä. Tässä on tapahtunut paljon talven aikana....olen kotiutunut hyvin uuteen kotiimme ja minusta tuli viime lokakuussa mökkikoira, ja se on hauskaa se.
papan kanssa nautittiin terassilla olosta ja kun mamman silmä vältti pujahdin rantaan oksia järsimään, kivaa puuhaa, en ymmäärrä ensikään miksi se mamma aina hätistelee pois, tosin edellinen kakatuskerta oli hiukka kivulias, kun ei tullut pureksittua sitä oksanpalaa ihan kunnolla pieniksi. Sitä kait se höösää.
Oli kiva kun porukat laittoi loimulohta mökillä, minä livahdin illalla sitten niitä herkkuja nuolemaan maasta, ihanan rasvaista lohta.
päivisin ei kerennyt juurikaan koisimaan, joten illalla uni maittoi ja oma paikkakin on löytynyt, tai oikeastaan useampikin, mutta tämä on melkein paras.
Mamma kaivoi muuten jostain wanhoja valokuvia ja tässä teillekin näytille mun sukulaispoikia vuosien takaa, aika komeita, niin kuin minäkin.
Molemmille herroille olen kuulemma sukua jonkun mutkan kautta. Vasemmalla Karvin Classic Sound eli Charlie ja oikealla of Woodhill Vergil eli Dino.
***
Yritän vähän ahkerammin kertoilla teille kuulumisia ja varsinkin nyt kun mökkielämä alkaa, niin juttua varmaan piisaa.
***
Terkut kaikille ihanille koiraneidoille ja vähän muillekin.

Toivottelee Väinö

3 kommenttia:

 1. Voi ihana Väinö♥!
  Tulee niin meidän Eetu mieleen. Eetu joutui auton kolhaisemaksi 1990 lokakuussa ja siirtyi muille laitumille:)
  Kultsut on niin ihania koiria.
  Tuo kuva tuolla alhaalla voisi olla meidän Eetu.
  Eetulla oli ystävätär Ulpu joka sai piikin päivä sen jälkeen ,kun Eetu kuoli. Oli jo niin kipeä ja ikääkin oli. Pääsivät vierekkäin pieneläinhautausmaalle viimeiseen lepoon:)

  VastaaPoista
 2. Vähän huippuu, kun pääset möksälle touhuamaan. Me käydään silloin tällöin papan mökillä ja siellä on tosi kivaa. Tyyne-kissakin pysyy siinä lähistöllä koko ajan. Mäkin saan olla mökillä ilman hihnaa, se vasta huippua onkin.

  Velmu

  VastaaPoista
 3. Ai säkin Väinö tykkäät lohennahasta,niin minäkin Tara,cavalier king charlesin spanieli,jonka emäntä tuo kaimasi Suutarisen Tuija on.Meidän mökillä Tammisaaren saaressa saan tosin paljon punkkeja ruohikosta.Emännän mielestä niitä ei ole kiva poistaa.Mullakin on kotona oma sohva ja myös tyyny ja peitto.Ainoastaa makuuhuoneessa nukun omassa korissani,emäntä valittaa,että siellä kuorsaa kaksi hän ja isäntä.Minä en tykkää uimisesta toisin kuin sinä.

  VastaaPoista